Kulturë

Nëse liria ka emër atëherë varfëria ka mbiemër, sipas artistit “I am I”

Nëse liria ka emër atëherë varfëria ka mbiemër, sipas artistit “I am I”
 

Me dy këmbë në një këpucë artisti “I am I” ka dhënë performancën e radhës në kryeqytetin e Kosovës, duke ironizuar me ngjarjet e fundit politike në vend, si një mënyrë për të “goditur” ata, që sipas tij, për shumë vjet popullit ia kanë futur “dy këmbët në një këpucë”.

Ai përball “Luftën e Paqen” dhe “Lirinë e Varfërinë”, përmes sloganeve të shkruara në fanellën e tij të zezë, që nuk janë të vetmet.