Kulturë

Shfaqja nga Beogradi hapi festivalin e teatrit në Prishtinë

 

Edicioni i tretë i festivalit të teatrit, "Kosovo Theater Showcase" filloi të martën (27 tetor) në Teatrin Oda në Prishtinë me shfaqjen "Balava", (Jargëmadhe) e produksionit Heartefact Fund në Beograd.

Ky festival përkrah mbrojtjen e vlerave demokratike, respektimin e të drejtave të njeriut dhe lirinë e fjalës.