Kulturë

PEN Qendra e Kosovës sot mban mbrëmje letrare për Ibrahim Rugovën

PEN Qendra e Kosovës sot mban mbrëmje letrare për Ibrahim Rugovën

Në KultPlus Caffe Gallery në Prishtinë vazhdon përkujtimi i shkrimtareve të ndjerë të Kosovës.

Përkujtimi i radhës i kushtohet Ibrahim Rugovës, ish-presidentit të vendit, shkrimtar dhe kritik letrar.