Kulturë

Hapet ekspozita “Kosova në arkivin e Shqipërisë”

Dhjetëra dokumente të këmbyera ndër vite, si përpjekje e figurave të ndryshme intelektuale kosovare për shtetformimin e Kosovës, janë publikuar nga Arkivi i shtetit shqiptar.

Këto shkresa të protokolluara gjatë viteve të një shekulli më parë janë vendosur në hyrje të Institutit Albanologjik, në aktivitetin “Panairi i librit të vjetër, të rrallë dhe të përdorur”.