Kulturë

“EtnoFesti” sjell shumë aktivitete me temën “Gruaja dhe dielli”

Tereza Hajdarajn, gruan që pjek raki në kazanët tradicionalë, vizitorët e “EtnoFestit” mund ta gjejnë në këtë kënd.

Përveç veprave të ndryshme artistike, janë ekspozuar edhe veshje hasjane. Lajde Kollgjeraj, e cila është koleksionuese e veshjeve të kësaj zone, shpjegon se çfarë përmban ekspozita.