Kulturë

“Black Is King” – këngë e dashuri për njerëzit me ngjyrë

“Black Is King” – këngë e dashuri për njerëzit me ngjyrë

“Albumi i vizualizuar i super yllit, inspiruar nga “Lion King” është një gosti për sytë, një festim emocional dhe i fuqishëm i bukurisë dhe pasurisë që kanë kulturat afrikane

Ia ka vlejtur të pritet për albumin e dytë të vizualizuar të Beyonce, pas “Lemonade”. Si shoqërues i albumit të saj “Lion King: The Gift”, ta përshkruash “Black Is King” vetëm si një album vizual është nënvlerësim. Ai është një film.