Kulturë

MKRS investon me 2.6 milionë për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Suharekë

MKRS investon me 2.6 milionë për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Suharekë

Sot është nënshkruar mmemorandumi i bashkëpunimit mes Ministrisë së Kulturës dhe Komunës së Suharekës për ndërtimin e shtëpisë së Kulturës “Ukë Bytyqi”. Siç është bërë e ditur përmes një njoftimi për media, MKRS-ja do të investojë 2.6 milionë euro.

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, tha se nënshkrimi i këtij memorandumi ka rëndësi të madhe.