Kulturë

Festivali “Erdhlezeti” online

Festivali që feston stinën e verës, për shkak të pandemisë, i ka ndryshuar datat dhe mënyrën e organizimit.

“Erdhlezeti” në edicionin e shtatë sjell online një seri koncertesh të xhiruara në fshatin Bërnicë.