Kulturë

Drama e periudhës së nazizmit

Drama e periudhës së nazizmit

Në Gjermani gjatë viteve ’30 të shekullit të kaluar, familja e asimiluar hebrenje , Schoenmann, mirëpriti ardhjen e disa këlyshëve të vegjël kur qenushja e tyre Anya, që kujdesej për bagëtinë, lindi në shtëpinë e tyre.

Ani pse i riu Joushua (August Maturo) dhe motra e tij Rachel (Viktoria Stefanovszky) apeluan që t’i mbanin të gjithë, nëna Shoshonna (Ayelet Zurer) dhe babai Ralph (Ken Duken) insistuan që duhet mbajtur vetëm një qen: pjesës tjetër duhet gjetur një shtëpi tjetër.