Kulturë

Ilire Vinca ftohet të bëhet pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit

Ilire Vinca ftohet të bëhet pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit

Qendra Kinematografike e Kosovës ka njoftuar se aktorja kosovare Ilire Vinca është ftuar të bëhet pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit.

Kjo qendër thotë se Vinca ka një karrierë të pasur si aktore e filmit, teatrit dhe si profesoreshë e aktrimit në Universitetin e Prishtinës.