Kulturë

“Filmi UP” në Kohavision

“Filmi UP” në Kohavision

Nga 7 qershori, Drejtimi i Regjisë së Filmit dhe Televizionit i Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” në bashkëpunim me Kohavisionin do të sjellin serinë e shfaqjes së filmave studentorë, “Filmi UP”.

Për gjashtë javë rresht do të prezantohen dymbëdhjetë filma nga dymbëdhjetë studentë të Drejtimit të Regjisë.