Kulturë

Një mozaik i ruajtur mirë zbulohet në Itali

Një mozaik i ruajtur mirë zbulohet në Itali
Foto: Facebook

Një mozaik i bukur dhe tejet i ruajtur nga periudha e lashtë romake është zbuluar nga arkeologët në Italinë Veriore.

Zbulimi mbresëlënës, në qytezën Negrar, në veri të Veronës, vjen pas gati një shekulli pasi që gërmadha të një ville të lashtë janë zbuluar në këtë lokalitet, transmetojnë mediet locale, raporton CNN, transmeton KOHA.