Kulturë

Flaka Xërxa dokumenton Bibliotekën Kombëtare

Arkitektja Flaka Xërxa, dhe bashkëpunim me CHWB-në, dokumentari 'Kupolat' sjell një analizë për vlerën arkitektonike të objektit të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës nga një këndvështrim tjetër.

Në një intervistë për Express të KTV-së, Xërxa tregoi se si i lindi ideja për t’u përfshirë në dokumentimin vizuel të objekteve me vlera arkitektonike në Kosovë.