Kulturë

Rikonceptimi i kinemave në kohë pandemie

Rikonceptimi i kinemave në kohë pandemie
 

Pandemia e koronavirusit çoi në mbylljen e teatrove dhe të kinemave në gjithë botën duke shtyrë lansimin e filmave me nam si “Black Widow” nga “Disney” e “Marvel Studio” dhe “No Times To Die” me James Bondin. Mirëpo kjo nuk nënkupton që shikuesit s’mund të shkojnë e të shohin filma.

Kinematë ku mund të shkosh në to me veturë, jo vetëm që kanë mbetur të hapura në ShBA, por janë rikthyer në mendjen e njerëzve që të dëshpëruar po shohin për mundësi të reja për të ikur nga shtëpitë e tyre duke respektuar rregullat e distancës sociale.