Kulturë

Zjarr në Shtëpinë e Hynilerëve në Prishtinë

Zjarr në Shtëpinë e Hynilerëve në Prishtinë

Shtëpia e Hynilerëve në Prishtinë, e cila mbrohet si monument i trashëgimisë kulturore, është përfshirë nga zjarri.

Ekipi i zjarrfikësve dhe i policisë kanë dalë në vendngjarje. Siç raporton gazetari i KOHËS në terren, flaka ka shpërthyer nga oxhaku dhe ende po intervenohet.