Kulturë

“Nëpër Film” nis rrugëtimin në Kohavision

“Nëpër Film” nis rrugëtimin në Kohavision

Magazina televizive, e cila i dedikohet kinematografisë “Nëpër Film”, rikthehet të dielën në ekranin e Kohavisionit.

E diela mbrëma nga ora 21:20 do të jetë termini i rezervuar për adhuruesit e informacioneve rreth zhvillimeve në fushën e industrisë së filmit. Në edicionin e parë të emisionit do të mund të ndiqni materiale të shumta nga skena e filmit vendor dhe atij ndërkombëtar.