Kulturë

Librashitësit inventivë përballë izolimit

Librashitësit inventivë përballë izolimit

Librashitësit në “Burley Fisher Books” në Haggerston po presin që biçikletat e tyre të përdoren goxha shumë gjatë javëve në vijim. Të premten ata inkurajuan këdo që është i vetizoluar dhe në nevojë për një libër të ri për t’iu folur atyre për librin e fundit që kanë lexuar.

Nëse myshteriu është intriguar nga sugjerimi i tyre, ata mund ta blejnë atë online dhe librashitësit do t’ua dërgojnë porosinë kudo në Londër. Ata nuk kishin parashikuar që do të merrnin më shumë se 1 mijë cicërima në Twitter e qindra kërkesa e rekomandime. “Shumë njerëz thoshin se ata sapo kanë lexuar ‘Girl, Woman, Other’, kështu që ne ua rekomandonim ‘Nudibranch’ të Irenosen Okojie për këtë. Ishin kryesisht fiksion – njerëzit janë të dhënë pas rrëfimeve të mëdha kur janë të vetizoluar, gjëra që i marrin me vete prej shtëpisë kur s’mund të dalin”, ka thënë bashkëpronari Sam Fisher.