Kulturë

Fondacionit Kosovar i Arkitekturës pjesëmarrës në Bienalen e Venecias 2020

 

Fondacioni Kosovar i Arkitekturës njofton se do jetë pjesë e ekspozitës kryesore të arkitekturës të kuratorit të sivjetmë të Bienales së Venecias Hashim Sarkis.

KAF në këtë ekspozitë do jetë pjesë e seksionit “Co-Habitats” dhe do prezantohet me pavijonin “Prishtina Public Archipelago”.