Kulturë

Ismail Qemali për gazetën austriake: Serbia nuk ka të drejtë të përparojë drejt Adriatikut dhe të copëtojë Shqipërinë!

 

“La Libre Parole” ka botuar, të mërkurën e 13 nëntorit 1912, në ballinë, shkrimin e gazetës austriake “Neue Freie Presse” në lidhje me reagimin e Ismail Qemalit ndaj ndërhyrjes serbe në Shqipëri, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

Vjenë, 12 nëntor.