Kulturë

Shqiptarët në Londër e shënuan me koncert 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shqiptarët në Londër e shënuan  me koncert  12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Londër ka organizuar një koncert festiv për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Nën tingujt e muzikës së zgjedhur, artistët kujtuan dhe nderuan divën e muzikës shqipe, znj. Nexhmije Pagarusha, e cila u nda nga jeta javën e kaluar, shkruan albinfo.ch.