Me mbështetje të BE-së, Vitia do të bëhet me muze komunal

Me mbështetje të BE-së, Vitia do të bëhet me muze komunal

20 January 2020 11:26

Komuna e Vitisë do të bëhet me muze komunal. Objekti i drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural do të jetë hapësirë ku do të vendoset Muzeu.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka thënë se Vitia do të behët me muze, falë bashkëfinancimit tonë me Bashkimin Evropian.

Ndërkaq Alban Morina Menaxher i Projektit, ka bërë të ditur se projekti në dy faza dhe do të implementohet nga Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB Kosova) në kuadër të Nismës për bashkëpunim ndërkufitar (MAKS FORUM).

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme