Kulturë

Filmi “Shpia e Agës” në Festivalin e Filmit në Göteborg

Filmi “Shpia e Agës” në Festivalin e Filmit në Göteborg
 

Filmi i metrazhit të gjatë “Shpia e Agës” me skenar dhe regji nga Lendita Zeqiraj do të prezantohet në festivalin e filmit në Göteborg të Suedisë.

Ky festival mbahet nga 24 janari e deri më 3 shkurt.