Kulturë

Biblioteka “Fan Noli” me 59 mijë lexues për një vit

 

Biblioteka e Gjilanit “Fan Noli”, përgjatë vitit 2019 ka pasur 59 mijë lexues.

Një statistikë të tillë e ka bërë të ditur ushtruesja e detyrës së drejtoreshës për Kulturë, Rini dhe Sport, Deniza Limani.