Kulturë

Rihapen muzetë dhe kalaja e Krujës për vizitorët, dëmtimet nuk rrezikojnë turistët

Rihapen muzetë dhe kalaja e Krujës për vizitorët, dëmtimet nuk rrezikojnë turistët

Kruja i hapi sot muzetë e saj dhe portat e Kalasë, pas tërmetit të 26 nëntorit.

Drini Masha, përgjegjës i turizmit në bashkinë e Krujës, tha për ATSH-në se “Muzeu Kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik Krujë u vizituan nga profesoresha Aya Kubota, nga Departamenti i Zhvillimit Urban në Universitetin e Tokyo-s, Japoni, e cila tha se dëmtimet nuk e rrezikojnë vizitorin që do të shohë Krujën”.