Kulturë

Fotografi italian përmes fotografive paraqet Kosovën në vitet e luftës

 

Në orët e mbrëmjes së sotme është hapur ekspozita fotografike ”Kosovo-thin ice”, e fotografit italian, Riccardo Venturi, që paraqet përmes fotografive situatën në Kosovë në kohën e luftës në vitin 1998-1999 dhe tash njëzet vite pas.

Pjesë e kësaj ekspozite përveç shumë qytetarëve dhe njerëzve të artit, ishte dhe vet ambasadori italian në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi.