Kulturë

Grabitje në Muzeun e Stasit në Berlin

Grabitje në Muzeun e Stasit në Berlin

Muzeu i Stasi-t në Berlin, që tregon historinë e policisë politike të ish-Republikës Demokratike të Gjermanisë, është grabitur nga persona ende të paidentifikuar.

“Gjatë kësaj grabitjeje janë vjedhur bizhuteri dhe dekorime prej ari”, njoftuan sot autoritetet, disa ditë pas grabitjes spektakolare të një muzeu në Dresden.