Kulturë

“Festivali i Filmit Frankofon” sjell botën e komedisë

“Festivali i Filmit Frankofon” sjell botën e komedisë

“Festivali i Filmit Frankofon” në edicionin e sivjetmë ka në fokus komedinë. Me njëmbëdhjetë filma që janë përzgjedhur në këtë edicion, para publikut do të shpaloset humori i disa vendeve frankofone, si Belgjika, Franca, Luksemburgu, Zvicra, por edhe një film shqiptar.

Është komedia kosovare “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar” nën regji të Kushtrim Bekteshit, bashkëprodhim midis Maqedonisë së Veriut, Kosovës dhe Shqipërisë. Filmat do të udhëtojnë nëpër Prishtinë, Pejë, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë dhe Vushtrri.