Kulturë

Ismail Qemali në dalje nga Ministria e Jashtme franceze: “Esat Pasha, tradhtar dhe i çmendur !”

Ismail Qemali në dalje nga Ministria e Jashtme franceze: “Esat Pasha, tradhtar dhe i çmendur !”
 

“La Libre Parole” ka botuar, të martën e 29 prillit 1913, në ballinë, një shkrim në lidhje me deklaratën e Ismail Qemal beut, në dalje të Ministrisë së Jashtme franceze, ndaj Esat Pashë Toptanit, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

Kriza Evropiane