Kulturë

Rrëfimi ndryshe i Bekim Fehmiut më 1970, emri i djalit, gruaja dhe e “dashura”

Rrëfimi ndryshe i Bekim Fehmiut më 1970, emri i djalit, gruaja dhe e “dashura”
 

“Paris-presse” ka botuar, të shtunën e 7 shkurtit 1970, në faqen n°20, intervistën ekskluzive të aktorit të talentuar shqiptar, Bekim Fehmiut, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

Djali i Uliksit (18 muajsh) quhet Uliks, në kujtim të serialit “Odiseja”