Kulturë

“Anibari” me punëtori të animacionit për promovimin e trashëgimisë kulturore

“Anibari” me punëtori të animacionit për promovimin e trashëgimisë kulturore
 

Për pesë ditë, dhjetë të rinj përmes animacionit do të mësojnë më shumë për muzikën dhe vallëzimin tradicional. Për të njëjtat do të realizojnë edhe një video të shkurtër të animuar. Pjesëmarrësit, punën e tyre në fushën e animacionit e kanë filluar të premten.

Të martën, kur të përfundojë punëtoria “Muzika dhe vallëzimi tradicional” e organizuar nga “Anibar”, ata do të kenë marrë njohuritë bazë mbi animacionin, shkruan sot “Koha Ditore”. Gjithçka po realizohet nën instruksionet e animatores Kaltrina Berisha. Ajo përmes animacionit po i udhëheq të rinjtë në eksplorimin e traditës.