Kulturë

Etleva Tafa fituese e çmimit të parë në Takimet e Poeteshave Shqiptare në Vushtrri

 

Poetja nga Tirana, Etleva Tafa, është fituese e çmimit të parë të edicionit të 37-të të Festivalit të Poezisë, Takimet e Poeteshave Shqiptare, që tradicionalisht mbahet në qytetin e Vushtrrisë.

Çmimin e fitueses për poezinë “Ti merr diell dhe hënë prej meje”, në ceremoninë e Festivalit, që ka filluar dje me mbrëmjen letrare në Vushtrri, fitueses Tafa ia ka ndarë kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.