Hapet panairi i librit në AAB

Hapet panairi i librit në AAB

09 October 2019 12:22

Në kolegjin AAB është hapur ‘Panairi vjeshtor i librit AAB 2019”, ku po marrin pjesë 40 botues nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia dhe botues ndërkombëtarë.

Prorektori në AAB, Hasan Saliu tha se ky panair ka për qëllim që në mjediset universitare të bëjë bashkë botuesin dhe lexuesin.

Teska bëri të ditur se AAB do të përurojë tre libra shkencor në këtë panair. Ndërsa, drejtoresha e Kulturës në komunën e Prishtinës, Blerta Basholli u shpreh se ky panair është i rëndësië së veçantë për vet studentët e këtij kolegji.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme