Kulturë

Majmunët e Banksyt në Parlamentin britanik vihen në ankand

Majmunët e Banksyt në Parlamentin britanik vihen në ankand

Një pikturë e Banksyt, që paraqet majmunë të ulur në Parlamentin e Britanisë, do të vihet në shitje këtë javë dhe pritet të arrijë deri në 2.5 milionë dollarë.

“Parlamenti i zhvendosur”, në të cilin shimpanzetë ua kanë zënë vendin politikanëve me gjerësi katër metra, që e bën atë pikturën më të njohur në vaj nga artisti i panjohur britanik i rrugës, sipas Sothebyit.