Kulturë

Vazhdon edhe sot festivali “Ylberi i Prishtinës”

Vazhdon edhe sot festivali “Ylberi i Prishtinës”

Festivali Ndërkombëtar i Valleve për Fëmijë “Ylberi i Prishtinës” 2019 është festival tradicional dhe organizohet tani e 17 vite me radhë.

Festivali ka nisur dje dhe po vazhdon edhe sot në Prishtinë. Fillimi i festivalit u shënua dje me defilimin e të gjitha ansambleve pjesëmarrëse në sheshet “Skenderbeu”, “Nëna Terezë” e “Zahir Pajaziti”, transmeton kp.