Kulturë

Vdes gazetari dhe arsimtari i gjuhës rome, Nexhip Menekshe

Vdes gazetari dhe arsimtari i gjuhës rome, Nexhip Menekshe

Pas një sëmundje të shkurtë, sot ka vdekur dramaturgu, gazetari, arsimtari i gjuhës rome dhe Drejtori i Radios “Romano Avazo” në Prizren, Nexhip Menekshe (1966-2019).

Menekshe kohë më parë realizoi dramën “Na ishte se ç’na ishte një Kujtim Paçak”, nën regjinë e Kaltrim Balajt, e cila u shfaq në muajin prill në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren, raporton koha.net.