Kulturë

Adelina Paloja dhe Lule Elezi u prezantuan me koncert në Lecco të Italisë

Adelina Paloja dhe Lule Elezi u prezantuan me koncert në Lecco të Italisë
 

Në 40 vjetorin e çmimit Nobel për Paqe të Shën Nënës Terezë, në Komunën Lecco të Italisë është mbajtur një koncert nga Adelina Paloja, e përcjellë nga pianistja Lule Elezi.

Dy artistet kanë njoftuar se ky koncert ishte një përjetim i rrallë, ku u prezantuan arie nga: F.Schubert, A.Catalani, L.Antoni/G.Tukici, A.Mula, G.Puccini.