Sonte përfundon “Etnofest”

Sonte përfundon “Etnofest”

25 August 2019 08:14

Sonte mbahet ceremonia e shpërndarjes së çmimeve të festivalit të arteve dhe kulturës tradicionale “Etnofest”.

Ky ishte edicioni i nëntë i këtij festivali i cili ka nisur më 20 gusht. Ndërkohë, sot gjatë ditës do të mbahet një punëtori kreative me instilacione gjithashtu do të hapet atelie e piktorëve dhe skulptorëve në “Etnofest”.

Ky Festival kthen në vëmendje të njerëzve traditën dhe trashëgiminë materiale, por edhe shpirtërore.

Po ashtu, e veçanta e këtij edicioni ishte jetë lidhshmëria që iu është bërë riteve të vjetra, muzikës tradicionale me trendët modernë, duke i pasuruar dhe duke i bërë më të qasshme për publikun e ri./KsP/

Komentet

Shto koment

Të ngjashme