Kulturë

Thëniet motivuese, industri në mediat sociale

Thëniet motivuese, industri në mediat sociale

Vështirë se mund të hysh në një rrjet social pa qenë i bombarduar me thënie motivuese. Mirëpo pas çdo fjalie të zakonshme është një njeri që e ka shkruar atë- dhe me sa kuptohet thëniet motivuese janë shndërruar në një industri fitimprurëse, shkruan sot Koha Ditore. 

“E sotmja është një dhuratë, prandaj edhe quhet e tashme/dhuratë”.