Deputetët në vitin 1937 para Kuvendit të Shqipërisë

Deputetët në vitin 1937 para Kuvendit të Shqipërisë

16 August 2019 10:21

Ish drejtori i Arkivave ne Ministrine e Brendshme, Kastriot Dervishi, ka publikuar nje foto e cila “u takon deputetëve shqiptarë të vitit 1937, legjislaturës së dalë nga zgjedhjet e këtij vit”.

“Ende në Shqipëri nuk kish ardhur kolera fashiste këmishëve të zeza dhe ajo komuniste pa standard fare. Fotografia është përpara selisë së dytë të parlamentin shqiptar. Ngjitas në trupat e tyre janë emrat e deputetëve që kam mundur të identifikoj. Veshja dhe paraqitja e këtyre burrave flet më shumë se çdo gjë. Edhe procesverbalet e diskutimeve tregojnë të njëjtën gjë”, shkruan 55news.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme