Kulturë

Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale ndaj grave

Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale ndaj grave

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur akuza për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë refuzuar sjelljet e tij.

Tetë këngëtare dhe një valltare pretendojnë se janë ngacmuar seksualisht nga tenori spanjoll, i cili vlerësohet si një nga këngëtarët më të mëdhenj operistikë të të gjitha kohërave, në fund të viteve të ’80-ta, sipas agjencisë së lajmeve “Associated Press”.