Kulturë

Prej shpresës deri te diktatura me garën kombëtare në “DokuFest”

Prej shpresës deri te diktatura me garën kombëtare në “DokuFest”
 

Për katër ditë dhe katër net pune është realizuar filmi “Tegel” i regjisorit Leart Rama.

“Filmi është bërë me shumë dashuri dhe pa pare”, ka thënën Rama në premierën e filmit të martën mbrëma në “DokuKino Plato”. Nata e dytë e garës kombëtare në edicionin e 18-të të “DokuFestit” e ka sjellë këtë film të shkurtër premierë botërore në programin bashkë me “Muzeun virtual, Kampi i Tepelenës”, “Bonu burrë” dhe “Les Rouflaquettes”.