“Fusha e Mëllenjave” paraqet realitetin në të cilin ndodhemi edhe sot

“Fusha e Mëllenjave” paraqet realitetin në të cilin ndodhemi edhe sot

17 July 2019 21:21

Gjithçka nis me një pyetje.

Syla është karakteri kryesor, një ish i burgosur politik, i cili gjen veten mes mashtrimit e tradhtisë.

Pas rreth njëzet vjetësh rikthehet në Kosovë për të kuptuar se çka në të vërtetë kishte ndodhur.

I zhgënjyer nga çdo përjetim i tij, Syla nuk gjen paqe në asnjë vend.

Regjisorja e filmit Arzana Kraja tha se në filmin “Fusha e Mëllenjave” është paraqitur realiteti, në të cilin ndodhemi edhe sot, raporton “Express” i KTV-së.

Për detajet dhe historinë kanë folur edhe aktorët e filmit.

Ky film i metrazhit të gjatë, është mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme