Kulturë

Fillon edicioni i 10-të i Festivalit Anibar

Fillon edicioni i 10-të i Festivalit Anibar
 

Sot do të fillojë edicioni i dhjetë i Festivalit ndërkombëtarë të Filmit të Animuar-Anibar.

Festivali do të fillojë në orën 19:30 në kinemanë “Urban” në Pejë, ndërkaq sipas njoftimit, tema e këtij viti është “Frika dhe Shpresa”.