Kulturë

Pre Hardh Fest me poezi nga Xhevdet Bajraj e muzikë “live”

Pre Hardh Fest me poezi nga Xhevdet Bajraj e muzikë “live”

Këtë të diel, më 14 korrik, duke filluar nga ora 18:00, në Shtëpinë e Verës, do të mbahet PRE Hardh Fest Party.

Siç bëhet me dije në një komunikatë për media, aty do të zbulohet slogani dhe programi i Hardh Fest 2019, e më pas do të mbahet Ora Poetike dhe muzikë “live”.