Kulturë

244 filma të animuar shfaqen në festivalin Anibar 2019

244 filma të animuar shfaqen në festivalin Anibar 2019

Nga data 15 deri më 21 korrik mbahet edicioni i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar në Kosovë – ANIBAR, i cili ka për temë “Frikën dhe Shpresën”.

Në këtë edicion, të dhjetin më radhë, do të shfaqen 244 filma të animuar, që janë selektuar nga 1223, sa kanë aplikuar për këtë edicion, si dhe programe të kuruara nga profesionistë në fushën e animacionit.