Kulturë

Me koncert u shënuan përvjetorët e lindjes së kompozitorëve Antoni dhe Rudi

Me koncert u shënuan përvjetorët e lindjes së kompozitorëve Antoni dhe Rudi

Kori i Filarmonisë së Kosovës në “ReMusica” u prezantua me koncert të veçantë.

Për nder të 110-vjetorit të lindjes së kompozitorit Lorenc Antonit, programi u hap me veprën “Shkojti çika”. Përveç përvjetorit të Antonit, kori shënoi edhe 70-vjetorin e lindjes së kompozitorit Rafet Rudi, raporton “Express” i KTV-së.