Kulturë

“Me Liri kundër Marres”, FemArti sivjet nga 10-16 qershor

“Me Liri kundër Marres”, FemArti sivjet nga 10-16 qershor
 

Qendra për Art dhe Komunitet - Artpolis për herë të shtatë, organizon festivalin FemArt – Festivali Rajonal për Artiste, që do të mbahet në Prishtinë gjatë datave 10-16 qershor.

Moto e festivalit këtë vit është ‘Me Liri kundër Marres’, duke i inkurajuar gratë të marrin pronësinë mbi jetët e tyre dhe në vendim-marrje, duke promovuar një jetë pa paragjykime e gjykime, transmeton KP.