Kulturë

Seriali i ri i HBO-së që po lë prapa “GOT” dhe “Breaking Bad”

 

Adhuruesit e serialeve duket se s’do të jenë të zhgënjyer pas përfundimit të serialit të famshëm “Game Of Thrones”.

Seriali më i ri “Chernobyl” një bashkëprodhim i HBO-së dhe Sky Atlantic tashmë ka filluar të ketë vlerësim më të lartë se “Game of Thrones” e “Breaking Bad”, transmeton Koha.net.