Kulturë

Festë nën tingujt e jazz-it, Shkodra rikthim në vitet '40-'50

Festë nën tingujt e jazz-it, Shkodra rikthim në vitet '40-'50
 

Kanë udhëtuar me tren nga Tirana drejt Shkodrës, për një festë. 4 orë e 30 minuta në një mjet transporti pothuaj të harruar në Shqipëri, që merr jetë mbi shinat e hekurudhës së vjetër, të inauguruar në vitin 1947.

I konceptuar si rikthim në vitet '40-'50, qytetarë të të gjitha moshave u bënë bashkë në udhëtimin më të bukur dhe ritmik, atë të “Swing Marathon”, kushtuar ditës ndërkombëtare të jazz-it.