Kulturë

Medalja historike e Napoleon Bonapartit me emblemën e lashtë të Shqipërisë gjendet në Paris

Medalja historike e Napoleon Bonapartit me emblemën e lashtë të Shqipërisë gjendet në Paris
 

Aurenc Bebja/ “Excelsior” ka botuar, të hënën e 17 prillit 1939, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me medaljen e veçantë ku gjenden figura e Napoleon Bonapartit dhe emblema e lashtë e Shqipërisë.

Në Paris, kabineti i medaljeve ka medaljen e Napoleonit me emblemën e Shqipërisë …